sábado, 2 de junio de 2007

¡¡ Maratón con ocho capítulos de HEROIS en TV3 !!

Este próximo domingo 3 de junio TV3 (la cadena autonómica catalana) ha preparado una sorpresa que no me esperaba y que (pese a haberlos visto ya) los volveré a ver: una maratón con los ocho primeros capítulos de la serie "Herois" ("Heroes"). Aqui teneis la promo de dicha maratón y los argumentos de los capítulos, copiado todo de este enlace (incluyendo los horarios; serán todos seguidos salvo por la inclusión de las noticias a las 20:30 aproximadamente):

17.10h Gènesi
El professor de genètica Mohinder Suresh de l’Índia, impulsat per la desaparició del seu pare, descobreix una teoria secreta: que hi ha persones amb poders molt especials entre nosaltres. Al llarg del capítol els anirem coneixent: El Peter intenta convèncer el seu germà, Nathan, un polític, que és capaç de volar. La Claire descobreix que és totalment indestructible. La Nikki lluita per tirar endavant el seu fill petit descobreix que la seva imatge reflectida al mirall té un secret. L'Isaac Mendez a qui l’addicció a les drogues està destrossant la vida i la seva relació amb la seva xicota, pot pintar el futur. I al Japó, en Hiro descobreix una manera d’aturar el temps.

18.00h No miris enrere
Les autoritats investiguen estranys i horribles assassinats. Matt Parkman, un policia que pot sentir els pensaments dels altres, s’uneix a l’equip i és l’únic que és capaç de sentir els crits d’una nena petita desapareguda i trobar-la. Els altres herois intenten entendre el que els passa. La Claire, gairebé confessa la seva habilitat secreta a tota l’escola després de veure que el seu vídeo ha desaparegut. La Niki perd molt temps pensant que s’està tornant boja, quan intenta trobar el responsable d’un brutal assassinat al seu garatge. Mentre Hiro investiga a Nova York, Nathan s’enfronta a Peter que es llança d’un edifici.

18.41h Un gran salt
Hiro convenç el seu amic que estan destinats a viatjar a Amèrica per salvar el món. La Niki, espantada, segueix instruccions d’una misteriosa font que la porta al mig del desert. Nathan fa servir l’accident del Peter per rellançar la seva carrera política. I Matt i l’FBI, amb la col•laboració de Suresh, cacen en Sylar gràcies al diari del seu pare, on hi havia pistes molt valuoses.

19.22h Col·lisió
Suresh, finalment, aconsegueix trobar un dels genèticament avançats "superhomes" de què parlava el seu pare. A Las Vegas, el pla de Hiro fracassa quan intenta controlar el temps per beneficiar-se en les apostes. Els mafiosos als quals Niki deu diners fan servir el deute per al seu propi benefici en un pla força elaborat. Mentrestant el Nathan fa una visita a un ric donant de Las Vegas per aconseguir fons addicionals per a la seva campanya. Els poders de la Claire es posen a prova de manera definitiva seguint el tràgic desenllaç d’una foguera i, d’acord amb les pintures de l’Isaac, el seu futur pot estar carregat de més perills. I les habilitats del Matt són mesurades per un parell d’homes que sembla que saben moltes coses sobre la gent amb dons especials.

22.20h Hiros
La Niki, després de recuperar-se d’una de les seves pèrdues de consciència i de memòria, es troba la policia a la porta de casa. Estan buscant a D.L. Hawkins, el seu marit fugitiu. La Claire es confessa al seu pare i el Hiro i el seu amic resulten atacats per uns gran apostadors de Las Vegas. Mestrestant, en Matt fa servir d’amagat el seu poder per llegir les ments amb la finalitat d’anticipar-se a les necessitats de la seva dona. Consternat pels successos recents, Suresh planeja tornar a l’Índia i deixar descansar la memòria del seu pare i oblidar-se de la investigació.

23.01h La meitat bona
El Hiro i el seu amic s’embarquen en la seva heròica jornada cap a Nova York quan un gran apostador els fa una oferta difícil de refusar. El pare de la Claire organitza la trobada de la seva filla i els seus pares biològics. Ella està molt esperançada amb la cita perquè creu que trobarà respostes sobre la seva indestructibilitat. L’Isaac rep una altra trucada estranya de l’Hiro, però en Peter es qui contesta aquesta vegada per donar-li un important missatge. El Suresh s’acomiada d’Eden perquè torna a l’Índia a enterrar el seu pare. Un inesperat visitant apareix a casa de la Niki.

23.42h Res a amagar
La Niki confessa la seves lluites personals a una amiga quan s’enfronta a una crisi que implica el seu fill.
En Matt ajuda l’Audrey en la investigació d’un altre assassinat raríssim i així deixa de costat els seus problemes a casa. La seva persecució de Sylar, el misteriós assassí en sèrie, fa un gir inesperat.
En Hiro es qüestiona el seu heroisme. La Claire se sorprèn després de descobrir on era la cinta que explica la seva habilitat particular. Al mateix temps, el seu pare queda molt decebut quan li donen notícies d’un dels seus associats.

00.23h Set minuts per la mitjanit
De tornada de l’Índia, en Suresh es planteja quin camí ha de prendre per acomplir els seus somnis. En el seu viatge a Nova York, en Hiro i l’Ando fan una parada en un bar i coneixen un personatge força interessant. D’altra banda, la Claire intenta fer una vida força normal, centrant-se en un ball de l’institut sense saber tot el que ha de passar. L’home de les ulleres de pasta i un aliat seu molt sorprenent centren la seva atenció en un altre heroi.

No hay comentarios: